Sundins Assistans

Team Sundins Assistans

 

Vi är ett växande företag med kontor i björkarnas stad, Umeå. Hos oss är alla välkomna. Vi erbjuder en ärlig, trygg och väldokumenterad personlig assistans för dig med funktionsnedsättning.

Vi skapar individuella lösningar för din assistans som ger utrymme till flexibilitet, självständighet och utveckling. Du är själv delaktig utifrån din vilja och förmåga och kan bestämma vilka assistenter du trivs med och som ska arbeta hemma hos dig.

 

Vi har lång erfarenhet av personlig assistans, personal- och rekryteringsfrågor, schemaläggning, organisation och utbildningar. Vårt ledningssystem för kvalitet motsvarar kraven i Socialstyrelsens föreskrifter.

 

Du har full insyn över assistansersättningens olika delar och vi har en transparent redovisning av våra kostnader för assistansen.

 

Vi erbjuder kostnadsfri ekonomisk och juridisk rådgivning och stöd. Hos oss har du ett ombud om du behöver ansöka eller överklaga beslut hos Kommunen och Försäkringskassan.

 

Vi välkomnar nya kunder inom hela Sverige och eftersträvar att bibehålla en nära kundrelation, vara lätta att nå och ge svar på dina frågor som kund, företrädare och anställd.

 

Du är alltid välkommen till oss på kontoret för frågor eller fika och har möjlighet till 24 timmars jourtelefon.

 

Företagsinformation

Vi som arbetar med administrationen finns idag i Umeå, Västerbotten. Till vår hjälp finns lokala samordnare/arbetsledare och personliga assistenter. Vi har för närvarande kring 60 anställda och ett dussintal brukare, med en jämn tillströmning av nya kunder och anställda.

 

Vår målsättning är att under 2022 kunna hjälpa ytterligare nya kunder med deras behov och rättigheter. Därför har vi nu rekryterat kompetent och erfaren personal.        


Nu hjälper vi de brukare som väntat på att bli våra kunder, att byta till vårt företag med det stöd och den kvalitet som vi utlovat.

Besöksadress
Umestan, Företagspark
Kaserngatan 3, BV

Hitta vår entré
Postadress
Spiralvägen 11
903 60 Umeå
Kontakt
090 -12 22 66
info@sundinsassistans.se© 2023 Team Sundins Assistans
Unable to create control (Handlers.TextHandler.Evaluate) [CookieInfo;link=true;bar=true

] Conversion from string "true