Assistansanordnare Umeå

För Kunder

 

Hos oss är alla välkomna. Vi står för mångfald och bemöter alla med samma respekt och möjligheter att förenkla sin vardag.

Att skaffa eller byta assistansanordnare tror många är krångligt eller tidskrävande. Det behöver det inte vara – vi på Sundins Assistans hjälper dig med hela processen. Oavsett om du har assistans idag eller tror att du är berättigad till assistans så är du välkommen att kontakta oss för ett möte utan förpliktelser.

 

Vi hjälper dig att klara dina grundläggande behov, det vill säga vanliga saker som du måste göra varje dag – till exempel att tvätta dig, klä på dig, prata med andra, äta eller gå på toaletten.

 

Du är själv delaktig utifrån din vilja och förmåga och kan bestämma vilka assistenter du trivs med och som ska arbeta hemma hos dig. Du har full insyn över assistansersättningens olika delar och vi har en transparent redovisning av våra kostnader för assistansen.

 

Vi vill ge dig möjligheten att leva ett rättvist liv, därför erbjuder vi kostnadsfri ekonomisk och juridisk rådgivning och stöd.

 

Vår målsättning är att du alltid ska kunna känna dig trygg som brukare, nära anhörig och företrädare!

Besöksadress
Umestan, Företagspark
Kaserngatan 3, BV

Hitta vår entré
Postadress
Spiralvägen 11
903 60 Umeå
Kontakt
090 -12 22 66
info@sundinsassistans.se© 2023 Team Sundins Assistans
Unable to create control (Handlers.TextHandler.Evaluate) [CookieInfo;link=true;bar=true

] Conversion from string "true